flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

Creare Continut

Continutul SEO este cheia
succesului afacerii online

  • Ne place sa ne documentam temeinic asupra miscarilor din orice industrie;
  • Ne place sa credem ca nu exista subiect plictisitor ci doar continut plictisitor;
  • Ne plac provocarile si ne place sa ne punem la bataie inclusiv simtul umorului;
  • Ne place sa cream arta in jurul subiectelor complicate;
  • Ne place sa invatam lucruri interestante si sa intalnim oameni interesanti;
  • Pur si simplu ne place sa scriem si sa dam valoare afacerilor mici, mijlocii si mari atat de pe piata romaneasca cat si de pe cea internationala prin continut.
Servicii de creare continut

Continut Website

Te ajutam cu continut de calitate pentru website-ul tau, continut calitativ pentru utilizatorii tai si pentru motoarele de cautare.

Continut promovare

Continutul folosit in promovare poate sa creasca sau sa scada vanzariile si credibilatea clientiilor tai. De ce sa nu faci un lucru bun de la inceput?

Continut branding

Ne plac antreprenorii care isi iubesc brandurile mai mult decat masinile pe care le conduc si investesc in viitorul brandului lor.

Cum stim noi sa ne organizam?

Primul pas in organizare : Planificare

Planificare

Etapa initiala de identificare a audientei defineste consumatorii pe care business-ul ii poate avea prin date demografice si psihografice. In aceasta etapa separam audienta in mai multe tipologii diferite, cunoscute ca “personaj”, care ne ajuta sa determinam mai bine nevoile si interesele tale.

Al doilea pas in organizare : Creare

Creare

Continutul valoros este in primul rand un continut original, interesant si informativ care adauga valoare brand-ului tau. Acesta poate fi usor promovat prin campanii de marketing pentru a obtine mai multa vizibilitate si referinte naturale, fie ca este vorba de ghiduri, tutoriale, recenzii video, webinarii, infografice, sau alte tipuri de continut util audientei.

Al treilea pas in organizare : Promovare

Promovare

In aceasta etapa realizam o strategie de amplificare pentru expunerea continutului catre surse relevante din nisa ta ca sa aducem cat mai multe referinte de calitate. Aceste referinte functioneaza ca semnale de incredere din partea altor website-uri si contribuie la cresterea popularitatii si a autoritatii brand-ului tau.

Pasul patru in organizare : Analiza si optimizare

Analiza si optimizare

In fiecare luna analizam prin rapoarte specifice performanta continutului, uitandu-ne la traficul organic, direct si referral primit, la numarul de conversii, de referinte si semnale sociale dobandite prin intermediul continutului. Astfel putem optimiza continutul la maxim pentru lunile viitoare.

Content is the King
Vorbeste cu noi pe WhatsApp!