flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

Branding

Te ajuta branding-ul tau sa iti atingi targetul?

Ceea ce facem noi este dezvoltare de business, cream valori pe termen lung pentru orice companie, din punct de vedere al clientilor, pietelor si al parteneriatelor.
Branding Design

Suntem un pionier al branding-ului in Romania, ne asumam rolul de deschizator de drumuri in industria specializata in branding offline si digital.

Spune-ne despre proiectul tau

Implementam design-uri uimitoare si eficiente pe o varietate de platforme. Misiunea noastra este de a face din design piesa centrala a afacerilor si de a crea componente vizuale unice si pe gustul tau.

Ce putem face pentru tine?

Iti punem la dispozitie design-uri personalizate pentru imaginea ta si a firmei tale in Cluj si in tara in functie de necesitatile tale.
Logo Design

Logo Design

Daca ai un produs sau serviciu, ca sa accesezi noi segmente de consumatori ai nevoie de un brand nou, construit corect. Logo-ul reprezinta pentru o firma „prima impresie", este identitatea vizuala care va aparea atat pe documentele firmei (carti de vizita, foi cu antet, cataloage de prezentare etc) cat si pe stampila si pe materiale promotionale destinate oricarei campanii publicitare. Din acest motiv logo-ul trebuie sa reprezinte atat prin culori cat si prin mesajul transmis ideile si directiile de dezvoltare ale companiei.

Pliante / Flyere Design

Pliante / Flyere Design

Realizam design pentru flyere si pliante dar si pentru alte materiale publicitare: afise, brosuri, cataloage, carti de vizita, mape, etc. Flyerele si pliantele realizate de noi au un design unic, personalizat pentru fiecare proiect, modern si atractiv, ajutand la consolidarea imaginii companiei tale. Flyerele si pliantele sunt importante pentru orice gen de afacere, fiind mijloce eficiente de promovare.

Realizam flyere si pliante in formate: A4, A5, A6 sau 1/3 din A4, /A5, /A6 sau orice alt format doriti.

Brand Identity Design (pack)

Brand Identity Design (pack)

Realizam design-uri personalizate pentru mape de prezentare, acestea includ: design carti de vizita, design antent coli A4, design pliant/flyere, design mapa si multe altele care sa te ajute sa te faci cunoscut si sa iti cresti atat notorietatea ta cat si a afacerii tale. Avand o importanta deosebita in cadrul conferintelor, expozitiilor, targurilor sau evenimentelor speciale din cadrul companiei, mapele de prezentare trebuie sa aibe un aspect grafic placut, profesionist.

Design Reviste

Design Reviste

Realizam design pentru toate elementele revistei tale, fie ea fizica sau digitala, de la cosmetizarea cuprinsului pana la stilizarea de header, footer, background, font size si crearea de imagini personalizate in continut. Suntem specialisti pe tot ce inseamna creare, optimizare si vanzare de reviste digitale si nu numai . Suntem aici sa te ajutam sa iti conturezi imaginea si sa te faci cunoscut.

Infographic design

Infographic design

Realizam design pentru toate elementele unui infographic pentru prezentarea produselor / serviciilor sau a companiei tale pentru evidentierea profesionalismului afacerii tale . Suntem aici sa te ajutam sa iti conturezi imaginea si sa te faci cunoscut. Realizarea unei identitati vizuale (branding) este la fel de importanta, chiar daca vorbim de o companie mica sau mare.

Design carti de vizita

Design carti de vizita

Cartile de vizita reprezinta un instrument fundamental de marketing si totodata un accesoriu indispensabil pentru o intalnire de afaceri. Cartile de vizita trebuie sa respecte liniile definitorii ale identitatii companiei, trebuie sa exprime profesionalism, reprezinta un prim pas in crearea unui impresii de durata. Putem sa contribuim vizibil la realizarea cartilor de vizita cu un design unic, modern si placut.

Design Roll-up conferinte

Design Roll-up conferinte

Roll-up banner este un sistem expozitional portabil, foarte usor de transportat si de utilizat, recomandat pentru prezentari vizuale si un excelent suport pentru comunicare de brand. Sistemul RollUp atrage atentia vizitatorilor prin dimensiunile printului expus (85/100/120/150 cm x200cm), prezentandu-le acestora informatii despre compania ta (imagini, sigla, slogan, produse).

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    DLS Branding Design
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!