flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

Vrei sa investesti in rezultate? Noi suntem raspunsul

De ce sa ne alegi ? E simplu : Reducem costurile si crestem conversia.
Servicii SEM

Vrei sa fii pe prima pagina in Google ? Simti ca ai facut totul insa nici un rezultat vizibil ?

Ai un buget dar nu stii cum sa il investesti ?

Atunci esti la locul potrivit

Esti gata sa incepem?

Contacteaza-ne pentru o discutie initiala

Cu ce putem sa ajutam?

Setam, implementam si monitorizam campanii pentru succesul tau.
Studierea si analizarea cuvintelor cheie

Studierea si analizarea cuvintelor cheie

Cand discutam despre cuvinte cheie, ne referim la unul din cei mai importanti factori din SEO. Cercetarea dupa cuvinte cheie noi, sau mai bune, sta la baza unei strategii SEO corecte si eficiente. In analiza unor cuvinte cheie luam mereu in calcul cautarile locale, competitia si punctul de calitate.

Analiza website si popularitate

Analiza website si popularitate

Analizam site-ului tau in vederea intelegerii tipului de public ce acceseaza pagina ta si multe alte informati valoroase precum optimizarea SEO, notorietatea website-ului, vechimea acestuia si pozitia Google.

Unelte de analiza

Unelte de analiza

Algoritmul Google a cunoscut numeroase modificari in ultima perioada si pare ca acestea vor mai continua o buna perioada, fapt pentru care utlizam unelte de analiza web si validatori de HTML pentru a ne asigura ca website-ul functioneaza in parametri normali.

Campanii Bing

Campanii Bing

Reclamele text care apar deasupra rezultatelor naturale, la cautari in Bing. Reclame in display prin bannere, reclame video ( youtube) si in interiorul aplicatiilor mobile. Este o metoda de promovare site prin care poti obtine clienti sau vanzari, inca din prima luna.

Campanii Adwords

Campanii Adwords

Realizam campanii Adwords pe doua directii: o data campanie Adwords prin bannere si campanie Adwords de remarketing, in ambele cazuri putem organiza campaniile atat pe CPC (cost per click) cat si CPM (cost per mile). Statisticile AdWords ne spun exact ce merge si ce nu merge, astfel incat sa putem lua continuu decizii de imbunatatire a eficientei campaniilor. Ne ajuta sa investim mai bine bugetul si sa obtinem rezultate mai bune.

Monitorizare si evaluare

Monitorizare si evaluare

Google Analytics ne va ajuta sa urmarim in mod constant obiectivele pe care le-am stabilit si ne va permite sa analizam date valoroase. Suntem la curent si avem acces la cele mai noi si mai eficiente tool-uri pentru monitorizarea si masurarea performantelor campaniilor de marketing online! Cu Google AdWords, ajungi la potentialii tai clienti chiar atunci cand ei au nevoie de produsul sau serviciul promovat si astfel vanzarile tale o sa creasca.

Alte metode de promovare

Alte metode de promovare

Stabilim impreuna cu tine care sunt obiectivele campaniei si ne dedicam indeplinirii lor. Vom oferi solutii atat pentru imbunatatirea campaniei, cat si pentru imbunatatirea intregului site.

Monitorizare rezultate si raportare

Monitorizare rezultate si raportare

Iti raportam lunar: bugetul utilizat, numarul de clienti adusi prin intermediul campaniilor, rata de click, numarul de vizitatori, numarul de vizualizari pe care mesajele le-au avut etc.

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    Servicii SEM Cluj
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!