flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

Design Produse

Creativitatea este o arta . Permite-ne sa o cream pentru tine

Devin-o cunoscut pe piata ca autor de carti atat fizice cat si digitale. Ofera-le clientilor tai un prilej sa te cunoasca.
Idea

Credem in sinceritate, transparenta si parteneriate de lunga durata bazate pe incredere si respect.
Cu fiecare decizie luata cautam echilibrul perfect intre calitate ireprosabila a design-ului produselor.
In acelasi timp consideram ca este obligatoriu ca tot ceea ce promitem sa putem garanta pe termen lung si sa asiguram suport de specialitate partenerilor nostri.

Spune-ne despre proiectul tau

Implementam design-uri uimitoare si eficiente pe o varietate de platforme. Misiunea noastra este de a face din design piesa centrala a afacerilor si de a crea componente vizuale unice si pe gustul tau.

Ce servicii de design produse oferim

Iti punem la dispozitie design-uri personalizate in Cluj si in tara in functie de necesitatile tale.
Design de bannere

Design de bannere

Bannerele promotionale trebuie sa aduca vizitatori siteului dvs. Echipa noastra va poate ajuta ca prin bannerele web si prin designul bannerelor promotionale sa atingeti aceasta tinta. Construim bannere web la orice dimensiuni doriti, insa recomandam si niste dimensiuni standard ale bannerelor.

Design catalog de produse

Design catalog de produse

Catalogul de produse este un catalog de prezentare a intregului portofoliu detinut de tine si al carui rol principal este sa fie material suport in sustinerea procesului de vanzare. Pe langa elementele grafice catalogul de produse trebuie sa contina si informatii despre produse, beneficii si atribute care sa construiasca in fata clientului o imagine pozitiva si sa il ajute pe acesta sa decida mai ușor in favoarea cumpararii produselor.

Design copertii carti

Design copertii carti

Realizam design-uri personalizate pentru cartea ta, indiferent ca este vorba despre o carte fizica sau o carte digitala. Iti implementam design-ul dorit si de asemenea venim cu sugestii si idei inovative si atractive bazate pe experienta noastra. Coperta unei carti este elementul de baza care impreuna cu cuprinsul cartii declanseaza nevoia de cumparare a produsului in sine.

Design continut carti

Design continut carti

Realizam design pentru toate elementele cartii tale, fie ea fizica sau digitala, de la cosmetizarea cuprinsului pana la stilizarea de header, footer, background, font size si crearea de imagini personalizate in continutul cartii. Sunt specialisti pe tot ce inseamna creare, optimizare si vanzare de carti digitale si nu numai . Suntrem aici sa te ajutam sa iti conturezi imaginea si sa te faci cunoascut.

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    Nothing can stop a good idee
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!