flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

Web Design

Tu iti imaginezi noi proiectam

Folosim cele mai noi tehnologii web pentru design unic si expresiv, structura intuitiva si functionalitate impecabila.
servciii web design

Serviciile de Web Design includ realizarea de layout-uri personalizate, in functie de specificul fiecarui site, de cerintele beneficiarului, dar si de principiile de marketing online actuale, de tehnologiile moderne de navigare pe dispozitive Desktop si Mobile si, nu in ultimul rand, de algoritmii de indexare Google.

Spune-ne despre proiectul tau

Implementam design-uri uimitoare si eficiente pe o varietate de platforme. Misiunea noastra este de a face din design piesa centrala a afacerilor si de a crea componente vizuale unice si pe gustul tau.

Ce servicii de web design oferim

Iti punem la dispozitie design-uri personalizate in Cluj si in tara in functie de necesitatile tale.
Website template PSD

Website template PSD

Realizam site-uri web unicate, cu mare atentie acordata specificatiilor si functionalitatii. Nu lucram cu template-uri sau sabloane predefinite deci te ferim de surpriza de a iti vedea site-ul sub un alt nume. Lucram atat in Photoshop, cat si Adobe Illustrator si InDesign.

Favicon design

Favicon

Favicon provine de la Favorites Icon. Este un mic icon asociat unei pagini HTML, sau unui site intreg, care este afisat in Address Bar inaintea adresei vizitate, fiind utilizat pentru particularizarea afisarii unui site sau pentru promovarea unui logo de firma. Realizam in functie de necesitatile tale, imaginea din browser a website-ului tau.

Newsletter Design

Newsletter Design

Odata cu cresterea numarului de firme care desfasoara activitatea in mediul online, a aparut nevoia de informare a colaboratorilor prin mijloace diferite si adaptate la cerintele fiecaruia. Newsletter-ele sunt o adaptare la aceasta cerinta, si chiar mai mult decat atat. Etapa de creare newsletter incepe odata cu proiectarea grafica (template personalizat) a fiecarui email, realizata in conformitate cu imaginea corporativa sau personala a ceea ce vrei sa transmiti .

Social Media Design

Social Media Design

Cu totii stim ca social media joaca un rol foarte important astazi in cresterea unei firme sau a unei afaceri. Din acest motiv, vrem sa iti oferim posibilitatea de a avea un design unic si responsiv si pe social media indiferent ca vorbim de Facebook, Twitter, Linkdlin, Goodle +, Pinterest, Instragram sau altele. Putem sa iti venim in ajutor cu design unic si atractiv pentru poza de coperta, poza profilului, butoane si postari. Este de ajuns sa ne spui ce iti place si cum vrei sa fie si noi  iti vom prezenta ideile noastre.

Design pagina de subscriptie

Design pagina de subscriptie

Suntem specializati in functionalitati complexe pentru a raspunde nevoilor tale in crestere. Cand trebuie sa creezi o solutie cu adevarat personalizata, poti conta pe echipa noastra. Toate site-urile noastre sunt perfect optimizate pentru Mobile. De ce este important acest lucru? Incepand din 2013, numarul de utilizatori care viziteaza site-uri web pe dispozitive mobile a depasit pentru prima data utilizatorii care folosesc desktop-uri sau laptop-uri traditionale si continua sa creasca.

Design pop-uri website

Design pop-up-uri website

Pop-up-urile sunt privite foarte des ca SPAM de catre utilizatori si rareori acestea isi duc la bun sfarsit misiunea. Doar cele mai atent construite si cele mai creative pop-up-uri se pot dovedi a fi eficiente. Așadar, cum construim un pop-up eficient si ce anume ar trebui sa contina acesta? Te putem ajuta sa iti tii prin-un design orientat si eficient utilizatorii mai mult pe website-ul tau.

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    Elemente de Design
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!