flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

eMail Marketing

TRIMITE EMAIL-UL POTRIVIT LA MOMENTUL POTRIVIT

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de tot. Te ajutam sa creezi, sa trimiti si sa analizezi newslettere superbe. Newsletterele tale vor arata minunat iar noi ne vom asigura ca ajung in Inbox-ul abonatilor.
Servicii email marketing

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tot ce tine de email marketing. Va ajutam sa creati, sa trimiteti si sa analizati newslettere superbe. Newsletterele dumneavoastra vor arata minunat iar noi ne vom asigura ca ajung in Inbox-ul abonatilor.

Esti gata sa incepem o campanie de email marketing?

O metoda puternica de promovare –
rapida, accesibila, masurabila

Iti oferim tot ce ai nevoie pentru o campanie de email marketing de succes

RAPID si DIRECT in INBOX
Consultanta

Consultanta

E-mail marketingul este una dintre cele mai eficiente metode de promovare online. Ce facem pentru tine: analizam afacerea ta din punct de vedere al prezentei online; analizam grupul tinta si conturam profilul potentialilor clienti (buyer); elaboram un raport de consultanta care include strategia de comunicare si relationare cu subscriberii, metode eficiente si rapide de crestere a numarului de abonatii, modul in care trebuie creat un newsletter eficient cu rezultate imediate (continut) solutii tehnice pentru implementarea campaniilor , analiza KPI.

Creare newsletter

Creare newsletter

Newsletter-ul este o scrisoare electronica, prin care o firma isi prezinta noutatile, evenimentele, promotiile, ofertele speciale unui grup de abonati ai unui site, intr-un format usor de navigat si vizualizat. Un newsletter are aspectul unei pagini web, contine text si elemente grafice (imagini, bannere), este realizat si trimis abonatilor cu scopul de a creste numarul vizitatorilor site-ului. Folosirea unei newsletter cu un design atractiv, reprezinta o dovada de profesionalism.

Administrare campanii

Administrare campanii

Mesajele relevante nu sunt o optiune, sunt o necesitate. Nu te mai ingrijora pentru servere, configurari si limiari hardware. Infrastructura noastra este scalabila. Returnarile de e-mail (soft si hard bounce) sunt procesate si sterse din lista ta in mod automat, ceea ce inseamna ca lista este permanent curatata. Poti sa exporti o lista din adresele de e-mail returnate si sa vezi detaliile de returnare, fie ele unele soft sau hard.

Testare A/B campanii

Testare A/B campanii

Comunicarea prin email aduce in cele mai multe cazuri rezultate imbucuratoare. In timp, ratele tale de conversie scad putin si se stabilizeaza, insa e normal, ar gandi orice marketer, caci acesta este ciclul de viata al unui produs: lansarea, stabilizarea, boom-ul si descresterea. In email marketing, relansarea unui newsletter, de exemplu, poate fi mereu o optiune, ba chiar una castigatoare.

Monitorizare campanii

Monitorizare campanii

Urmarim atat rata de deschidere cat si cea de click din newsletter si de asemenea loialitatea abonatiilor. Te ajutam sa identifici si sa repari toate erorile procesand mesajele de bounce si raportarile de spam.

Management liste de email

Management liste de email

Poti crea cate liste doresti si noi te putem ajuta sa le importi incarcand fisiere Excel sau CSV. O data listele create putem impreuna sa segmentam (sa facem subliste) pentru un impact major si pentru un management a listelor eficient .

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    Servicii email marketing Cluj
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!