flags
LUNI - VINERI: MONDAY - FRIDAY: 09 -18

SMM (Social Media Marketing)

Implementare, dezvoltare, administrare, optimizare conturi si campanii social media

Tu cat de eficient iti promovezi afacerea in social media?
Social media merketing

Nu ne bazam pe presupuneri ci pe date concrete, monitorizare si analiza, inca dinainte de a prelua fraiele strategiei tale de Social Media Marketing.

Pentru ca stim cum sa alimentam interesul si pasiunea comunitatii pe care o vom construi in jurul afacerii tale.

Esti gata sa incepem?

Stim cum sa ne folosim de paginile de social pentru a dezlantui forta continutului din site-ul tau si a sustine eforturile de SEO, lead generation si vanzare.

Fa-ti afacerea cunoscuta, atrage clienti noi si scapa de stres

Pentru ca imaginea brand-ului tau conteaza
Creare prezenta sociala cheie

Creare prezenta sociala cheie

Analiza website/blog (sau lipsa acestuia), gradul de utilizare a retelelor sociale. Analiza a ceea ce consideri tu si ce iti doresti sa obtii de la mediul online si prezentarea unei solutii integrate.

Configurare si administrate conturi social media

Configurare si administrate conturi social media

Configuram si personalizam conturi de Social Media cu continut de calitate si grafica care rezoneaza cu brand-ul si audienta ta. Indiferent ca tocmai ti-ai lansat afacerea sau ai deja experienta in mediul online, planul de actiune iti transforma radical intreaga promovare, pe baza datelor reale, stiintifice ale pietei.

Configurare campanii de promovare

Configurare campanii de promovare

Configuram si personalizam conturi de Social Media cu continut de calitate si grafica care rezoneaza cu brand-ul si audienta ta.
Noi iti livram doua lucruri cu ajutorul campaniilor de promovare : consolidam comunitatea din jurul brandului tau, afisandu-i reclame platite relevante aliniate fiecarui obiectiv din planul tau de marketing si il retargetam pentru a-l determina sa revina.

Monitorizare, evaluare si raportare

Monitorizare, evaluare si raportare

Rata ta de recuperare a investitiei, rata de conversie si venitul castigat sunt metrice extrem de importante pentru imbunatatirea carora punem la bataie experienta, abilitatile si dedicarea noastra. Ne putem ocupa de toate conturile tale de Social Media si cresterea interactiunii cu audienta dorita.

Dezvoltare stategie de promovare

Dezvoltare stategie de promovare

Activitatile noastre se bazeaza strict pe performanta si ajustam continuu campaniile in functie de rezultatele obtinute. Pentru ca stim ce iti doresti de la afacerea ta. Rata ta de recuperare a investitiei, rata de conversie si venitul castigat sunt metrice extrem de importante pentru imbunatatirea carora punem la bataie experienta, abilitatile si dedicarea noastra.

Urmarirea performantei si ROI minimal

Urmarirea performantei si ROI minimal

Rezultatele, alaturi de rezumatul activitatilor prestate iti sunt livrate in totalitate in rapoarte, pentru transparenta maxima si mentinerea unei relatii profesionale bazate pe incredere. Tu esti in control si noi iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru ca situatia sa ramana asa.

Hai sa discutam proiectul tau

Lasa-ne sa te ajutam sa iti cresti afacerea cu pasiune

Echipa noastra de developeri poate deveni partenerul tau perfect pentru afacerea ta.

    Te rugam sa ne spui ce te intereseaza si care este ora ideala pentru tine pentru a te conecta telefonic. (daca ai completat campul Telefon)

    Campanii social media de succes
    Vorbeste cu noi pe WhatsApp!